Bliv partner og leverandør på Intimoplevelser.dk

For at kunne udbyde at bredt og spændende udvalg af personlige og intime oplevelser af høj kvalitet, er det vigtigt at vi samarbejder med dygtige udbydere af oplevelser, kurser, ophold, workshops, temaaftener, undervisning og terapeutiske ydelser. I det følgende kalder vi det hele for “produkter” for nemhedens skyld.

Har du også interesse I at få dine produkter på portalen, så kontakt os med det samme for en dialog om mulighederne.

Kontakt os på mail:

Michael@intimoplevelser.dk

Dette forventer vi af leverandører

Heldigvis er nedenstående forventninger er selvfølge for vores leverandører, men for en god ordens skyld gør vi her opmærksom på hvad der forventes af en leverandør til Intimoplevelser.dk

Kvalitet

Vi forventer at en leverandørs produkter har en høj kvalitet, som vil give kunden den bedst mulige oplevelse.

Sikkerhed

Vi forventer at leverandører træffer alle nødvendige foranstaltninger for at sikre højst mulige sikkerhed omkring sine produkter.

Ved fx arrangementer og ophold forventes det at leverandøren som minimum har styr på brand- og nødudgange.

Ved produkter med andre former for risici, fx ved bondagetræning, forventes det at leverandøren er uddannet og kvalificeret til at gennemføre sin oplevelse på en måde der eliminerer eller minimerer muligheden for skader og andre risici.

Integritet

En leverandør forventes af have en stor professionel integritet og faglighed.

Tilfredshedsundersøgelser

Intimoplevelser.dk vil fra tid til anden udsende tilfredshedsundersøgelser til kunder der har modtaget en leverandørs produkter. Dette er for at sikre at kunderne er tilfredse og for at give leverandøren mulighed for at udvikle og forbedre sine produkter løbende.

Dette kan du som leverandør forvente af os

Som leverandør til Intimoplevelser.dk kan du forvente at vi gør os umage for at får dine produkter ud i verden. Via dialog, vil vi få placeret dine produkter på de rette “hylder” og vi vil altid bestræbe os på at yde en god service.

Vi tror på at en god service samt gode og glade leverandører giver gode og glade kunder.

Gå på opdagelse i en verden af intimoplevelser

Viser 1–7 af 20 resultater