Historien bag intimoplevelser.dk

Portalen Intimoplevelser.dk blev startet af et hold sexologstuderende fra Joan Ørting. 

I forbindelse med vores studie og arbejde med klienter, opdagede vi at mange voksne danskere, både par og singler, havde et ønske om at udvide deres horisont og opleve mere når det kom til det mere intime univers. 

Vi fik derfor idéen til at lave en portal, hvor vi kunne samle og tilbyde at bredt udvalg af alle de spændende intime oplevelser der allerede findes.

Holdet bag er nu certificerede sexologer og parterapeuter. Så uanset om du er single og gerne vil prøve en sanselig og spirituel trommerejse med en shaman, eller om I er et par der er nysgerrige på at lege med jeres fantasier, så er Intimoplevelser.dk stedet hvor det hele kan findes.

Vores værdier

Sikkerhed

Det er altafgørende at sikkerheden omkring vores oplevelser er i top. Vores partnere gør alt hvad de kan for at sikre at du får en tryg og god oplevelse.

Service

En god og kvalificeret service til vores kunder og partnere har topprioritet hos os. Vi bestræber os på at svare på henvendelser hurtigst muligt.

Oplevelser

Vores oplevelser skal have en høj kvalitet og er af intim, personlig, privat, sensuel, spirituel, underholdende eller sanselig karakter.

Hjælp og rådgivning

Bag Intimoplevelser.dk står et hold af parterapeuter og sexologer. Det er os meget på sinde, at inspirere par og singler til at følge deres nysgerrighed og udforske det mere intime univers.

Gå på opdagelse i en verden af intimoplevelser

Viser 1–7 af 20 resultater