Live dating – flirt dig frem

De moderne danske kønsrollemønstre har gjort det utroligt svært for mænd og kvinder i Danmark at finde hinanden. Kvinder vil gerne have, at mændene tager initiativet, men de skal gøre det på den helt specielle måde, kvinderne fantaserer om.

Mænd er på den anden side opdraget af kvinder til, at de helst ikke må tage initiativet for meget, fordi det er for dominerende og maskulint. Når de endeligt gør det, så bliver de typisk afvist, fordi det ikke lige levede op til den måde, kvinderne gerne vil have, at initiativet blev taget på.

Begge køn er stærkt ramt af blokeringerne fra 70’erne, og prøver desperat at finde hinanden i forvirringen. Men med en række forholdsvis enkle principper, lærer jeg dig som kvinde, både at tage imod mænds initiativ og i øvrigt styre, hvem du gerne vil have opmærksomhed fra i rummet.

Som mand er der også en række enkle øvelser, der sørger for at hjælpe dig forbi de mure af forventninger og forbehold, som de fleste kvinder ikke engang selv ved, at de lever bag.

At flirte er en kunstart, som vi har glemt i Danmark, da vi mistede grundreglerne for interaktion mellem kønnene, men sammen kan vi sagtens genoplive dine flirte færdigheder. Og det handler ikke kun om at score, for evnen til at flirte til også forøge alle dine andre sociale færdigheder. Hvis du kan flirte, kan du alt!

kr.750

Del på facebook
Del på whatsapp
Del på google
Del på twitter
Del på email

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Partnerinformation

  • Virksomhedsnavn: Bastian Larsen
  • Partner: Bastian Larsen
  • Adresse:
  • Ingen anmeldelser endnu!

Produktforespørgsel

Dine personlige data vil blive brugt til at forbedre din oplevelse her på sitet og til at give dig adgang til din konto, bl.a. ved køb af oplevelser, som beskrevet her: persondatapolitik