10.000 km eftersyn til parforholdet

Vi har højere skilsmisse procent end nogensinde før, vi er halvanden million singler, og vi er den næst mest utro nation i verden.

Der er noget galt, men sådan behøver det ikke være for jer!

Vi kender det alle sammen. Vi har fået styr på huset i forstæderne, det halvandet økologiske barn, hunden og flekslånet. Faktisk kan vi forudse resten af vores liv helt hen til kanten af graven, men pludselig føles det som om, der mangler et eller andet.

Det er her de fleste vælger at være utro, eller gøre deres partner til deres modstander og forklaringen på, hvorfor det hele går så galt. I stedet kan jeg hjælpe Jer med at gøre jeres partner til en hjælper og sætte ord på, hvad det er der nager. Der er masser af inspiration at hente, hvis man husker på, at de rammer, som man desperat har kæmpet for at bygge op, altid kan ændres.

Parforholdet er en dynamisk størrelse, og præmissen kan hele tiden laves om, så man ikke føler sig kvalt. Hvad enten det handler om, at sexlivet er gået i stå, kommunikation svigter, eller man sidder med et andet behov, som man ikke kan formulere. Vi er bange for at udfordre trygheden i vores rare lune forhold, men det er tit den samme tryghed, som kvæler vores kærlighedsliv.

Få hjælp til at løsne garnet og find tilbage til hinanden – giv dit forhold et 10.000 km eftersyn…

kr.999

Del på facebook
Del på whatsapp
Del på google
Del på twitter
Del på email

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Partnerinformation

  • Virksomhedsnavn: Bastian Larsen
  • Partner: Bastian Larsen
  • Adresse:
  • Ingen anmeldelser endnu!

Produktforespørgsel

Dine personlige data vil blive brugt til at forbedre din oplevelse her på sitet og til at give dig adgang til din konto, bl.a. ved køb af oplevelser, som beskrevet her: persondatapolitik