Bindeoplevelse

Huden er vores største sanseorgan og reb er det perfekte redskab til, at skabe den største sanse oplevelse.

Når du er bundet er du fri – du overgiver dig til rebene, slipper kontrollen for en tid og nyder at være i din feminine energi overgivet til rebene.

Jeg binder primært med reb, for rebet hjælper til at skabe en boble om dig og det er din helt egen bondage oplevelse.

Finder sted i Aalborg

 

kr.1.500

Del på facebook
Del på whatsapp
Del på google
Del på twitter
Del på email

Beskrivelse

Hvad vi skal bruge vores tid sammen til, afhænger af dine drømme, fantasier og lyster. Vi kan have en stram dagsorden, eller en lidt mere fri, der giver plads til det der opstår. Jeg søger udelukkende at give dig den terapeutiske oplevelse af at blive fri, komme ned i kroppen og give hjernen en pause.

I rebene vil du opleve en meditativ tilstand, hvor du bare giver slip og nyder rebene stramme om kroppen, så du er i din helt egen puppe. Det kan også være mere kraftfuldt og dominant, hvis det er den oplevelse du ønsker. Det kan blive intimt og af den grund er det meget vigtigt, at vi taler om ønsker, grænser, fantasier og drømme, før vi går i gang. Vi snakker også om hvilket type bondage du kunne tænke dig. Fx:

  • De omsorgfulde reb.
  • De dominante reb 
  • De sensuelle dominante reb.
  • Japansk bondage session

Måske finder vi en helt ny variant sammen.

Når det sidste reb, er fjernet igen, passer jeg på dig og lader dig lande i den virkelige verden igen. I rebverdenen kalder vi det aftercare. Det er lige så væsentligt som selve rebet. Det ved jeg – og det er mit ansvar ikke at slippe dig, før du er landet helt.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Partnerinformation

  • Virksomhedsnavn: Ned i Kroppen
  • Partner: Ned i Kroppen
  • Adresse: Spinderensvej 2 st
    9000 Aalborg
  • Ingen anmeldelser endnu!

Produktforespørgsel

Dine personlige data vil blive brugt til at forbedre din oplevelse her på sitet og til at give dig adgang til din konto, bl.a. ved køb af oplevelser, som beskrevet her: persondatapolitik