Lær at binde japansk bondage

Er du nysgerrig på, hvad bondage kan gøre for dig/jer?

Har du prøvet at binde, men har brug for at komme videre, eller er du er godt i gang og mangler bare inspiration og hjælp, til at komme endnu dybere ind i rebenes verden?

Så er der hjælp at hente, jeg tilbyder undervisning i Japansk Bondage (Kinbaku,  Shibari) på alle niveauer.

Jeg har 8 års erfaring som instruktør og tilbragt mange hundrede timer med at undervise i Copenhagen Shibari Dojo og Kinbaku Lounge.

Jeg har også undervist på utallige workshops og naturligvis også privat, som er den mest effektive måde at lære at binde på.

kr.1.000

Del på facebook
Del på whatsapp
Del på google
Del på twitter
Del på email

Beskrivelse

Som instruktør lægger jeg vægt på at veksle undervisningen mellem teknik og hvordan teknikken kan bruges til leg.

Når du lige har lært det mest basale, er jeg mere interesseret i at lære dig, hvordan man kan binde, fremfor hvad man skal binde.

Der findes masser af workshops bøger og videoer, der viser hvordan man binder, men jeg er mere interesseret i, måden man binder på. Jeg vil gerne undervise i hvordan man får energi i rebene, mere nærvær med modellen, større intensitet i seancen. Hvordan man bringer modellen, i den retning riggeren ønsker.

Undervisningen foregår som privat individuel undervisning, hvor det kun er jer der er tilstede.

Prisen er for 3 timer.

Læs mere på ned i kroppen her

 

Note:

Når jeg skriver hhv. mand og kvinde mener jeg den der i situationen er hhv maskulin og feminin. Det kan godt være en kvinde der er den maskuline og en mand der er den feminine. Begge roller kan også være hhv mænd eller kvinder. Den der binder, er den maskuline – den aktive – og den der bliver bundet er den feminine – den passive. Den der binder kaldes oftest rigger og den der bliver bundet, bliver kaldt model eller bunny.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Produktforespørgsel

Dine personlige data vil blive brugt til at forbedre din oplevelse her på sitet og til at give dig adgang til din konto, bl.a. ved køb af oplevelser, som beskrevet her: persondatapolitik