Sex – en uudtømmelig kilde af energi

Sexdriften er, næstefter overlevelsesdriften, den stærkeste der findes, og det er et af de områder, hvor vi i det moderne parforhold kan møde hinanden og bekræfte vores tilhørsforhold til hinanden uden at snakke for meget.

Det er desværre også et af de områder, der hurtigst dør ud, når vi etablerer os i de faste parforholdsrammer, da tryghed og rutiner er utroligt dræbende for sexlysten.

Men sådan behøver det ikke være.

Vi er i dag opdraget til at dyrke fitness og tage videreuddannelser på jobbet, mens vores kærligheds og sexliv bliver typisk slet ikke prioriteret, selvom alle undersøgelser viser, at de ting er langt vigtigere for vores livskvalitet.

Men det er ikke så svært at holde gang i sit sexliv. Der er masser af inspiration at hente og øvelser, man kan gøre med sin partner, der holder intimiteten og intensiteten i gang i parforholdet. Og også de seksuelle rammer, kan der skrues på, så ingen føler sig fanget. Kom og få hjælp til at definere jeres behov, som næsten altid er forskellige og få gang i erotikken igen.

kr.999

Del på facebook
Del på whatsapp
Del på google
Del på twitter
Del på email

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Partnerinformation

  • Virksomhedsnavn: Bastian Larsen
  • Partner: Bastian Larsen
  • Adresse:
  • Ingen anmeldelser endnu!

Produktforespørgsel

Dine personlige data vil blive brugt til at forbedre din oplevelse her på sitet og til at give dig adgang til din konto, bl.a. ved køb af oplevelser, som beskrevet her: persondatapolitik